2021 Ocak Netflix Dizi ve Filmler

2021’in ilk ayı için büyük içeriklerle dolu olan Netflix Originals dizisine göz atmanın zamanı geldi. Ocak 2021 Netflix’te gelecek dizi ve filmlere bir göz atalım.

İçerik:

We Can Be Heroes

Robert Rodriguez, yeni yıla başlamak için üst düzey bir kadroyla filmini yönetiyor ve yazıyor. Oyuncular arasında Pedro Pascal, Priyanka Chopra, Christian Slater, Boyd Holbrook ve Taylor Dooley yer alıyor.

Pieces of a Woman

Netflix için 2020’deki çeşitli film festivallerinden en büyük alıcılardan biri, 2021’in ilk haftasında Netflix’e gelen Pieces of a Woman oldu. Yürek burkan hikaye, doğum yapmakla görevlendirilen bir çiftin yanlış tedavi nedeniyle bebeklerini kaybetmesini takip eden yıl içinde bir çiftin hikayesini anlatıyor.

Azizler

Netflix, hem televizyonda hem de filmde çalışan önemli yönetmenlerden olan Taylan Kardeşlerin bu yepyeni filmi yeni yılda karşımıza çıkıyor. Film, hayattan memnun olmayan ve rutininden çıkmak için bir yalanlar ağı başlatan orta yaşlı bir adamı konu alıyor. Film kadrosunda Engin Günaydın, Haluk Bilginer ve Binnur Kaya yer alıyor.

Cobra Kai (Sezon 3)

Cobra Kai’nin üçüncü sezonu, hayranlarının karşısına çıkıyor. Elbette, geçtiğimiz yıl tamamen Netflix’e taşınmasıyla Cobra Kai için biraz yolculuk oldu, ancak dizinin önünde uzun bir gelecek var, dördüncü sezon zaten onaylandı ve 2021’in başlarında da prodüksiyona başlayacak.

Cobra Kai’nin üçüncü sezonu hakkında hâlâ öğrenmemiz gereken çok şey var ancak bunun, 2020 yazında birinci ve ikinci sezonlarda Netflix’in ilk 10’larına giren Cobra Kai’nin ardından Ocak 2021’deki en büyük TV yayını olacağından emin olabiliriz.

The White Tiger

Netflix, Ocak 2021’in sonlarına doğru The White Tiger ile 2021’deki büyük yeni Hint içeriğini başlatacak. Ava DuVernay, Hindistan’da yoksul bir köylüden son derece başarılı bir iş adamına dönüşen bir adamın yükselişinden bahsediliyor.

Önerilen İçerik :   Doodle Nedir ve Nasıl Çizilir?

50M2 (Sezon 1)

2021’de piyasaya sürülecek ikinci Türk yapım ise, patronlarının güvenine ihanet edip yeni bir kimliğe büründükten sonra çöküşteki bir tetikçiyi konu alan yepyeni bir suç dram dizisi olan 50M2. Başrolde Engin Öztürk rol alıyor.

Netflix

Lupin (Sezon 1)

2021 Fransız slate’i başlatmak, Assane Diop rolünü oynayan Omar Sy ile Arsene Lupin’in yeni bir modern uyarlamasıdır.

YORUMLAR

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir