2021 Yılında Çıkacak Otomobiller

2020’deki zorluklara rağmen çok da uzak olmayan bir gelecekte lansman için sıraya giren çok sayıda yepyeni araba var. En iyi seçimlerimizden bazılarını öğrenmek için okumaya devam edin. Önümüzdeki birkaç yıl içinde çıkacak en iyi yeni arabalardan bazılarını özetlemek için okumaya devam edin. İşte 2021 yılında çıkacak otomobiller;

İçerik:

Audi e-tron GT

Audi e-tron bir SUV, ancak e-tron GT, Alman markasından tamamen farklı bir elektrikli otomobilin adı. Bu, Porsche Taycan ile ilgili olan ve benzer bir sürüş deneyimi sunması gereken dört kapılı bir coupe: yaklaşık 250 millik bir elektrik menzilinin yanı sıra çok fazla torka sahip tamamen elektrikli güce sahip. Üretim versiyonu yakında ortaya çıkacak.

otomobiller

BMW i4

BMW i4 2021’de piyasaya sürülecek. Tesla Model 3’e bir alternatiftir ve BMW Concept i4’e çok benzeyecektir. Yaklaşık 373 mil menzile sahip olacak ve BMW, daha sıcak M-rozetli modellerin de satışa sunulacağını doğruladı.

Ford Mustang Mach-e

Ford Mustang Mach-e bir ismi paylaşıyor ancak Mustang arabasıyla çok az şey paylaşıyor. Bu, Ford’un Tesla Model Y’ye alternatifi ve bazı modellerde iddia edilen 370 mil menziliyle gerçekten kullanılabilir bir elektrikli otomobil olacak. Değişken performans seviyelerine sahip dört tekerlekten çekişli ve arkadan çekişli versiyonlar ve 2022’de 0-60mph’den dört saniyeden daha kısa sürede gidecek bir GT varyantı var.

Nissan Ariya

Nissan Ariya Konsepti henüz onaylanmış bir üretim otomobili değil, ancak 2021’de Kia e-Niro gibi otomobiller alternatif olarak görünmesini bekliyoruz. Ariya sadece elektrikli olacak ve konsept otomobille uyumlu dramatik bir tasarıma sahip olacak. Honda e ve Tesla Model 3 gibi diğer EV’lerde gördüklerimize benzer minimalist bir iç mekan, Nissan’ın yaklaşmakta olan SUV EV’sinin öne çıkan ve ilginç bir özelliği olacak.

Önerilen İçerik :   Rulman Nedir ve Rulman Arızası Neden Olur?

Peugeot 508 PSE

Peugeot 508 Sport Engineered (PSE), 2021 yılında üretime girecek ve 200hp benzinli motor ve iki 110hp elektrik motoruyla Peugeot serisinin en hızlı otomobili olacak. 5,2 saniyelik 0-60 süresi etkileyicidir ve 508, firmanın PeugeotSport ayar bölümünden gelen girdiler sayesinde iyi idare edebilir.

Skoda Enyaq iV

Skoda Enyaq, markanın ilk amaca yönelik üretilmiş elektrikli otomobili ve 2020’nin sonlarında çıkacak. Otomobil 316 mil menzile sahip olacak. Bu, onu Kia e-Niro ve Hyundai Kona Electric ile birlikte elektrikli otomobil pazarındaki en uygun fiyatlı aile SUV’larından biri yapmalı. Skoda, 13 inçlik bir dokunmatik ekran ve diğer birçok modern EV’ler gibi minimalist bir tasarım dahil olmak üzere çok sayıda kit içerecek.

YORUMLAR

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir