2021 Yılında Gelecek En İyi PC Video Oyunları

2021’de almak için harika oyunlar mı arıyorsunuz? Yayınlamayı beklediğimiz her tür başlık var ve hangisini beklediğimizi öğrenmek istiyorsanız aşağıdaki listeye göz atın. Yeni PC video oyunları ekleyerek bu sayfayı güncellemeye devam edeceğimizden emin olmak ve sık sık kontrol etmek isteyeceksiniz. İşte 2021’de gelecek PC video oyunları;

İçerik:

Fable

Fable, oldukça değer verilen bir aksiyon RPG serisiydi. Microsoft’un, esas olarak Forza Horizon serisindeki çalışmaları ile tanınan ve oyunu yöneten bir geliştirme stüdyosu olan Playground Games ile Fable’ın yeniden başlatılacağını doğrulayabiliriz. Bu noktada pek bir şey bilinmemektedir, büyük bir açık dünya RPG’si bekliyoruz, ancak şimdilik elimizde olan tek bir kısa sinema fragmanı var. Bu oyunun 2021’de piyasaya çıktığını bile görmeyebiliriz, ancak Fable’ın gelişimini takip edeceğiz ve umarım bize sunulduğunda daha fazla bilgi vereceğiz.

PC video oyunları

Humankind

Humankind, Civilization tarzı bir video oyunu başlığıdır. Oyuncular, Neolitik çağdan itibaren insanlığı şekillendirecek ve modern çağa ulaşana kadar ince ayar yapacaklar. Görünüşe göre insan ırkı ince ayar yapılabilir ve yararlanılacak elliden fazla farklı kültür olacak. Şu ana kadar bu oyun hakkında çok fazla ayrıntı almadık, ancak görünen o ki bazı savaş unsurları da olacak ve oyuncular maceranıza yardımcı olacak keşifler bulabilecekler.

Little Nightmares II

Little Nightmares II, Gamescom 2019’daki Tarsier Studios’un geliştirilmesinden gelen bir sürprizdi. Stüdyo, kitlelere tanıtmaya hazır olana kadar işleri sessizce tuttu. Gamescom 2019 tanıtımı yalnızca küçük bir duyuru fragmanı sunarken, genel başlık hakkında birkaç küçük bilgi edindik. Başlangıç olarak, hikayenin yeni bir alanda ve hatta yepyeni bir kahramanda geçeceğini biliyoruz. Ancak, bazı ince detaylar, çıkış tarihine yaklaşıncaya kadar hayranlardan gizli tutuldu.

Little Nightmares 2’yi tanıtan başka bir fragmanımız Gamescom 2020’ye kadar olmayacaktı. Bu, yeni bir karakter kadrosunun bu düşman dünyadan bir kaçış yolculuğuna katıldığı görüldüğü için oldukça korkunç bir platform oyunu. Bu oyunu nihayet 11 Şubat 2021’de piyasaya sürüldüğünde denemek için sabırsızlanıyoruz.

Önerilen İçerik :   IMDB Yüksek Korku Filmleri

Tales of Arise

Tales serisi birkaç yıldır yayında ve 2020’de Tales of Berseria’dan sonra nihayet yeni bir bölüm alacağız. Tales of Arise, benzersiz gezegenlerinden iki belirli karakteri takip eden yepyeni bir hikaye. Teknolojik gelişmeleriyle Rena olarak bilinen başka bir gezegenin kontrolü altında olan bir ortaçağ dünyasında yer alan Dahna olarak bilinen bir gezegen. Hala bu oyun hakkında daha fazla bilgi ve kesin bir çıkış tarihi duymayı bekliyoruz. Başlangıçta, oyunun 2020 içinde piyasaya sürülmesi planlanıyordu, ancak o zamandan beri 2021’e ertelendi. Yine de, geçmişte Tales oyunlarından hoşlanıyorsanız, büyük olasılıkla aynı mekaniği ve oyun tarzını bu oyunda da bulacaksınız.

ETİKETLER :

YORUMLAR

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir